Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

031 704 460
01 520 30 23

Delovni čas:
pon-pet 8-18h
sob 8-13h

Košarica Količina:

0


Znesek:

0,00

  • Iskalnik pnevmatik
/

×

Pogoji nakupa

1. Pogoji nakupa

Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje. Kupec lahko skladno s 43. členom Zakona o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) odstopi od pogodbe v 15 dneh po prejemu blaga. V primeru, da ne moremo zagotoviti dobave blaga, si pridržujemo pravico odstopa od naročila. Kupca o tem obvestimo na elektronski naslov ali po telefonu.

2. Naročila

V naši spletni trgovini www.acstipic-sp.si kupujete udobno in brez nepotrebnega tveganja. Vsi izdelki so predstavljeni z osnovnimi podatki in slikami. Če želite dodatne informacije ali potrebujete nasvet, nas lahko kontaktirate na elektronsko pošto: narocila@acstipic-sp.si ali po telefonu 01 520 30 23

3. Lastni prevzem

Blago lahko prevzamete v našem skladišču, na sedežu podjetja Avtocenter Martin Stipič s.p. Zaloška 179, 1000 Ljubljana. Prednost lastnega prevzema, je možnost takojšnje montaže na vozilo.

4. Dostava

Pri nakupu 4 ali več pnevmatik za osebna vozila, 4 ali več platišč ter 2 ali več motorskih pnevmatik, vam kupljeno blago dostavimo brezplačno kjerkoli v Sloveniji. Pri nakupu manj od navedenih količin, vam zaračunamo stroške dostave po uradnem ceniku podjetja Od vrat do vrat d.o.o.. Stroške dostave plačate ob prevzemu blaga. Pri nakupih zaključenih do 13:45 ure, bo blago na vaš naslov dostavljeno naslednji dan. Pri nakupih zaključenih po 13:45 uri, pa bo blago na vaš naslov dostavljeno v 2 dneh. Dostava je varna in zanesljiva preko dostavne službe ali kurirske službe. Obstaja možnost, da kakšnega naročenega artikla ni na zalogi. V takem primeru, nas prosim kontaktirajte po elektronski pošti narocila@acstipic-sp.si ali po telefonu 01 520 30 23 in sporočili vam bomo dobavni rok.

5. Reklamacija in vračilo izdelkov

Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo. Artikli imajo garancijo proizvajalca, uvoznika oziroma prodajalca. Ob uveljavljanju garancije priložite originalni račun in garancijski list.

Kupec ima skladno s 43. členom Zakona o varstvu potrošnikov ZVPot-UPB2 pravico do odstopa od pogodbe oziroma naročila. Kupec mora v petnajstih dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago, nepoškodovano, v nespremenjeni količini in v originalni embalaži. Stroške vračila blaga krije stranka. Kupcu bomo v roku 15 dni od prejema vrnjenega blaga povrnili vrednost vrnjenega blaga z nakazilom na tekoči račun.

6. Platišča

Slike s platišči so simbolične in so večinoma prikazane s petimi vijaki. Večina jih je na voljo tudi s štirimi, vendar morate upoštevati, da pride do rahle razlike v samem dizajnu (npr. platišča s petimi kraki in štirimi vijaki so zaradi drugačne razporeditve vijakov nekoliko drugačna). Platišča, ki so bila montirana na vozilo ali v primeru da so bile na platišča montirane pnevmatike, NE MORETE VRNITI.

7. Pnevmatike

Pnevmatike lahko vrnete le v primeru, da so v originalnem stanju. Na nekaterih slikah je prikazana pnevmatika s platiščem, ki je samo simbolično. Pnevmatike, ki so bile že montirane na platišča ali vožene, NE MORETE VRNITI.

8. Cene in plačilo

Vse cene so v EUR.
Pri dostavi je možno plačilo po predračunu pri lastnem prevzemu, je možno plačilo po predračunu, plačilo z gotovino in večino plačilnih in kreditnih kartic.
Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen. Veljajo cene, ki jih kupec potrdi pri nakupu v spletni trgovini.

9. Varovanje osebnih podatkov

Podatke o kupcih, ki jih pridobimo na spletnem portalu www.acstipic-sp.si, bomo uporabljali izključno za izvedbo nakupov in izboljšanje delovanja spletnega portala. Podatki so varovani v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov. Podatki uporabnikov spletnega portala v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi.

10. Registracija

Registracija ali vpis osebnih podatkov v spletni trgovini www.acstipic-sp.si je nujen in potreben izključno samo za pravilno in ažurno izvajanje uporabniških storitev.

11. Varnost nakupovanja

Nakupovanje v spletni trgovini www.acstipic-sp.si je popolnoma varno. Blago plačate po predračunu na pošti, banki ali preko spletne banke.

Z uporabo spletne trgovine www.acstipic-sp.si , ste izrazili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate. V primeru, da se njimi ne strinjate, vas prosimo, da spletne trgovine ne uporabljate.

Hvala.