031 704 460
01 520 30 23

Delovni čas:
pon-pet 8-18h
sob 8-13h

Košarica Količina:

0


Znesek:

0,00

/

×

Avtooptika

KAJ JE AVTO OPTIKA ?

Avto optika je proces preverjanja geometrije koles vašega vozila, ki vpliva na porabo goriva, udobje vožnje, obrabo gum in celo varnost na cesti. V našem podjetju imamo na voljo vrhunsko tehnološko opremo Hofmann Equipment Geoliner 609 Imaging Wheel Aligner, ki zagotavlja natančnost in kakovostno storitev. Najnovejša naprava nam omogoča delati tudi na tovornih vozilih in avtodomih.


ZAKAJ JE POMEMBNA ?

Pravilna geometrija koles je ključna za varno in udobno vožnjo, saj zagotavlja stabilnost vozila na cesti ter izboljšuje učinkovitost in življenjsko dobo pnevmatik. Nepravilno uravnotežena geometrija koles lahko povzroči tudi povečano obrabo pnevmatik, povečano porabo goriva, nestabilnost vozila in druge nevarne situacije na cesti.

ZAKAJ IZBRATI NAS ?

Pri AC Martin Stipič d.o.o. smo profesionalci in strokovnjaki na področju avto optike. Naše visoko usposobljeno osebje zagotavlja vrhunsko storitev, ki upošteva najvišje standarde. Poleg tega imamo na voljo najnovejšo tehnologijo, ki zagotavlja natančne in zanesljive rezultate.

KAKO SE NAROČITI ?

Za naročanje se lahko obrnete na naše strokovnjake preko telefona ali e-pošte, ki sta navedena na spletni strani. Naša lokacija se nahaja v Ljubljani, kjer vam bomo z veseljem pomagali in zagotovili najboljše storitve avto optike.

CENA STORITVE

Cena storitve se razlikuje glede na vrsto vozila in storitve, ki jih potrebujete. Za natančno ceno se obrnite na naše strokovnjake preko telefona ali e-pošte.

031 704 460
prodaja@stipic.eu

Želite termin?

Lahko opravite rezervacijo

tukaj

ali pa nam pošljite sporočilo preko spletnega obrazca

tukaj