031 704 460
01 520 30 23

Delovni čas:
pon-pet 8-18h
sob 8-13h

Košarica Količina:

0


Znesek:

0,00

/

×

Servis vozil & polnjenje klime

KAJ JE SERVIS VOZILA IN ZAKAJ JE POMEMBEN ?

Servis vozila je redno vzdrževanje avtomobila, ki vključuje pregled in popravilo različnih delov vozila, kot so motor, zavorne ploščice, filtri, olje, pnevmatike in podvozje. Namen servisa vozila je ohranjanje optimalnega delovanja avtomobila ter preprečevanje okvar in nevarnosti na cesti.

Pri AC Martin Stipič d.o.o. vam nudimo vrhunski servis vozil v Ljubljani, ki bo poskrbel za optimalno delovanje vašega avtomobila ter zagotovil varno in udobno vožnjo. Naši strokovnjaki bodo poskrbeli za celovit pregled vašega avtomobila ter opravili vse potrebne popravke in zamenjave delov, ki so potrebni za njegovo optimalno delovanje.

MALI SERVIS VOZILA

Mali servis vozila je manjši servis, ki običajno vključuje pregled in popravilo osnovnih delov avtomobila. Gre za rutinsko vzdrževanje, ki se priporoča vsakih 6 mesecev ali po prevoženih približno 10.000 kilometrih. Med postopki, ki se opravijo pri malem servisu, spadajo na primer menjava olja in oljnega filtra, pregled pnevmatik, zavor in luči ter zamenjava zračnih in notranjih filtrov.

Mali servis je pomemben za ohranjanje učinkovitosti vašega avtomobila, saj preprečuje obrabo in okvare posameznih delov ter zagotavlja varno in udobno vožnjo. Prav tako je lahko tudi bistvenega pomena za podaljšanje življenjske dobe avtomobila in zmanjšanje stroškov popravil na dolgi rok.

PREVENTIVNI PREGLED VOZILA

Preventivni pregled vozila je pomemben, saj nam omogoča zgodnje odkrivanje morebitnih težav na vozilu, kar nam lahko prihrani veliko časa, denarja in skrbi v prihodnosti.

V okviru preventivnega pregleda strokovnjak pregleda ključne dele vozila, kot so zavorni sistem, vzmetenje, pnevmatike, svetila, hladilni sistem in drugo. Prav tako se opravi tudi pregled tekočin, kot so olje, hladilna tekočina in tekočina za pranje vetrobranskega stekla. Če se med pregledom ugotovi katera koli težava, jo lahko serviser takoj reši, kar pomeni, da se težava ne bo še poslabšala in povzročila večje škode.

POLNJENJE AVTO KLIME

Polnjenje klime je postopek, pri katerem se v sistem klimatske naprave dodaja hladilno sredstvo, ki omogoča učinkovito delovanje. Polnjenje klime je pomembno, saj lahko pomanjkanje hladilnega sredstva povzroči, da se klimatska naprava ne ohlaja več ustrezno, kar pa lahko vpliva na udobje in zdravje potnikov. Poleg tega lahko neustrezno delovanje klimatske naprave vpliva na obrabo sistema ter posledično na višje stroške popravil.

Pri AC Martin Stipič d.o.o. opravljamo polnjenje klime na strokoven in profesionalen način, pri čemer uporabljamo najnovejšo opremo in kvalitetno hladilno sredstvo. Naši strokovnjaki s področja avtomobilske tehnologije bodo poskrbeli, da bo vaša klimatska naprava delovala učinkovito ter zagotavljala prijetno in udobno vožnjo. Poleg polnjenja klime vam nudimo tudi čiščenje klimatske naprave, s čimer zagotovimo, da bo zrak, ki ga vdihavate, čist in svež.

Želite termin?

Lahko opravite rezervacijo

tukaj

ali pa nam pošljite sporočilo preko spletnega obrazca

tukaj

slika 01slika 02slika 03
slika 04slika 05slika 06slika 07
slika 08slika 09slika 10
slika 11slika 12slika 13slika 14